grad tre

Tid ger mig saknad och saknad ger mig hat.
Vänner ger mig kärlek och kärlek ger mig hat.
Pengar ger mig lycka och lycka ger mig hat.
Jag hatar att jag hatar när jag älskar.


love child

Idag har jag varit med Fellle i Malmö. Hon shoppade och så åt vi gott och fikade! MYSIGT men jag måste säga att jag är jäkligt trött på att fara och flänga nu! Denna veckan har jag inte varit hemma alls. Bara farit och flängt. Imorgon är sista dan på en vecka som jag ska resa, för då far ju nämligen vi till Göteborg, till vår underbara stuga som vi ska vara i, i en hel jävla vecka. Ska bli sååå skönt att bara komma ifrån allt och bara få ta det lugnt. Men lite skoj ska jag ju ha! Träffa mina efterblivna Göteborgs kompisar som tror att Skåne ligger norr, och så kommer felle och några till upp på måndag, och så ska viiiii ut på nån rolig klubb och dansa fettet av oss! Kommer bliii fint och jag älskar Göteborg!

Istället för att lägga upp en bild lägger jag upp sommarens bästa låt!



strobelight

Idag har jag, Lisa, Hannah och Siri varit i Helsingborg på Helsingborgsfestivalen och kollat på Darin! Haha mest för att det skulle vara så kul. Och Darin var kul och bra, men världens mest lama publik. Rörde inte en fena. Helsingborgsfittor förmodligen! :) Jag, Lisa och Hannah drack på rätt bra och blev rätt dragna. Sen gick vi till stationen och nyktrade till och mötte Siri.
Vi gick tillbaka och skulle kolla på Miss Li. JO MEN JAAAAAAAA polisen kom, och såklart skulle dom kolla i våra väskor och vad hade vi där om inte ALKOHOL OCH VAD HÄNDER DÅ, jo HELA deras jävla polisstyrka kommer bort och samlas runt oss och börjar förhöra oss om personnummer och telefonnummer till föräldrar osv! Det tog väl 20 minuter för dom att skriva ner allt. DET var dom mest pinsamma minutrarna i mitt liv. Okej, inte riktigt, men nästan ALLA GLODDE, och ett tag stod det typ 10 poliser och folk från SOCIALEN runt oss fyra så alla trodde väl vi hade narkotika eller nåt liknande. Men för helvete!? Har dom inget bättre för sig än att gå på fyra HELT nyktra ungdomar som stillsamt sitter och lyssnar på musik, när det samtidigt springer runt massa jävla fittor som bara är ute efter att slåss, och gamla äckliga 40 åriga pappor som råkat dricka tre öl för mycket och håller på att trilla ner för trappor och tar på unga tjejers rövar?
Ah skitsamma. Vi kom hem i tid i alla fall och det är jag glad för. Imorgon ska jag träffa fellis och shoppa i Malmö.


jag och josse mös igår på hennes altan.




och så hade vi sleep over för första gången i vårt 10 åriga vänskapsförhållande.
josefine



jag i den stenhårda sängeeeeeen mm söv ju gött i den! haha



från tidigare ikväll, innan Darin, INNAN poliserna :)
Hannah, Lisa och jagis



jag och hannah!



hannah och lisa!




woooh sista bilden och hitta Darin!!


21

Idag har jag varit i Malmö och träffat Matilda. Vi gick inom massa secondhand butiker och jag hittade faktiskt rätt mycket. Två par tröjor, en jacka och ett par skor. Allt detta för 180 kronor! Känner mig nöjd med dagens köp. När jag kom hem var det tydligen släkträff här hemma, så nu har jag suttit och varit allmänt vuxen trevlig och så vidare. Nu väntar jag på att Lina ska ringa och så ska vi upp till Hannah och chilllla.


light and sex

Jag är trötttt och jag vill inte dö i svininfluensa. Jag ska sluta läsa aftonbladet för det enda den jävla tidningen lyckas med är att skrämma upp mig. Och alla mina vänner som ska resa utomlands kan ju glömma att träffa mig minst en månad efter ni har kommit hem.
Idag har jag sovit alldeles för länge och det har jag gjort de senaste 5 dagarna. Men imorgon ska jag ändra på det för då ska jag bege mig till Malmö och träffa Matilda. Hon har lovat att visa mig de bästa second hand butikerna i stan, så hoppas jag hittar något fint i alla fall.
En annan positiv sak är att jag har sakta men säkert börjat gilla te. I alla fall jordgubbs te. Det tog sitt lilla tag, ungefär två år. Men nu kan jag i alla fall dricka det, och det känns skönt. Kan kanske äntligen trappa ner lite på kaffedrickandet nu då?


a world

Ibland blir jag så rädd. Så rädd för världen. För alla människor i den. För alla problem som finns i den. Jag satt hos min mormor innan idag och läste i tidningen. Som vanligt pryds omslaget av någon slags olycka eller dödsfall. Jag läser vidare och kommer in på svininfluensan. Innan har jag inte brytt mig särskilt mycket. Men nu gör jag det. 20 - 40 procent av Sveriges befolkning beräknas insjukna, och det är främst unga. Jag blir alltid sjuk. Jag har dåligt immunförsvar. Jag blir rädd när jag läser att smittan sprids via luften. Att det flyger rakt på dig. När jag alltid blir sjuk annars, varför skulle jag då inte bli sjuk av detta? Och när jag har ett dåligt immunförsvar, och ofta ligger sjuk i högre feber än normalt, fler dagar än normalt, varför skulle jag då inte sjunkna in och bli riktigt dålig, precis som den där killen i Norrköping som nu är döende?

När jag läser vidare i tidningen kommer jag in på en artikel som handlar om att det var exakt 40 år sedan människan klev på månen. Första gången en människa såg jorden från rymden. Armstrong kunde täcka jorden med sin tumme och då insåg han hur små vi egentligen var. Det har väl de flesta vetat om. Även jag. Men idag när jag läste just den där raden. "Jag kunde täcka vår jord med min tumme" så slog mig tanken. Att alla människor på vår jord. Vi bor här. På den lilla jord. Det är vårt rymdskepp. Som är ömtåligare än nånsin. Vad händer om vårt rymdskepp slutar fungera? Om det går sönder? Vad är vi då? Vi har ju knappast någon livbåt, eller extra planet att ta vägen på?

Jag bläddrar vidare och kommer in på en sida som handlar om Britney. Rubriken "Britney dissar sina fans" skär in i hjärtat på mig. Det är inte orden som skär. Att hon dissar. För det gör hon inte.
Det gör ont i mig för att jag lider med människan Britney. För det är just vad hon är. En människa. Precis som du eller jag. Men i vår värld är Britney Spears ingen människa. Människor behandlar henne som om hon vore någon slags övernaturlig cirkus artist. Alla vill ständigt ta bilder på henne, vart hon än går. Minsta lilla steg hon tar. Och när hon väl får vara ifred så är hon inlåst på ett hotell som många av oss skulle anse som lyxigt och fint, men som för henne är som miljontals andra rum som hon spenderat otaliga timmar på i snart 10 år.
När hon ska handla, dokumenteras allt hon köper, minsta lilla plastsak för 10 kronor dokumenteras. Och när hon äter middag på ett köpcenter utanför Stockholm publiceras minsta lilla vattenglas, eller potatis hon köper i tidningen dagen efter.  Är det konstigt att hon inte orkar med pressen? Är det konstigt att hon inte orkar ge fansen autografer? Är det konstigt att hon inte orkar le mot kameran och ge journalisterna ett "hej"?
Nej. Britney är en sårbar, omyndighetsförklarad människa som förstördes av kändiskapet. Som växte upp för snabbt, som har hela sitt liv nedskrivit i tidningar. En missbrukare som inte har vårdnad om sina barn, som inte får göra det hon vill. Hon får inte bita på sina egna naglar, och när hon shoppar så får hon gå runt med en platspåse på huvudet, samtidigt som 5 - 10 livvakter omringar henne.
Hon får inte gå själv någonstans på hela vår jord utan sina två livvakter. Hon har sagt att hon saknar att bara få kunna gå ut och gå på gatan. Bara gå. Något som är helt självklart för 90% av jordens befolkning. Men hur ska man kunna leva ett lyckligt liv då? Om man inte får ha den frihet som en människa borde få ha?
Britney Spears är världens mest fotograferade och förföljda människa. Lyckas man få en bild på henne kan man tjäna miljontals DOLLAR.
Är detta mänskligt? Vill någon människa uppleva detta liv? Det gör ont i mig när jag tänker på Britney. Min idol. Men jag ser inte henne som en artist i detta inlägg. Jag lider med henne, för att hon just är en människa. Skulle du, eller jag kunna hantera detta? Ja, i några år kanske. Som många andra kändisar har fått uppleva. Men i 10 år? Och om man jämför med Madonna, eller någon annan stor kändis så kommer förföljningen inte upp i närheten av Britneys.
Det gör ont att se hur framgångarna har förstört hennes liv. Sig själv som person. Hur hon aldrig mer kommer kunna få leva ett "vanligt" liv.  Hur ensam denna stackars människa måste vara. Hur hon förmodligen kommer kollapsa igen. Och denna gång kanske det slutar värre än sist. När hon rakade håret, som egentligen är en ganska normal grej att göra om man mår psykiskt dåligt. Men i Britneys värld skulle det orsaka världens mest uppmärksamma nyhet. Nånsin. Och tidningarna skriver dagen efter att Britney blivit galen och tappat sinnet, samtidigt som de publicerar hemska bilder på när denna stackars människa gråter samtidigt som lockarna faller ner på hennes axlar.
Och många tror kanske nu att jag skriver just detta för att Britney är min idol, och att det därför gör ont i mig. Och det är såklart att det spelar in en liten roll. Men jag lider med Britney som människa. För det är ju det hon är. Och det är ju det hon vill vara. Inte produkten och varumärket Britney.
När fotograferna, journalisterna, tidningarna OCH FANSEN, ger henne tid. Ger henne utrymme. Då kanske hon kan komma tillbaka en dag. Med ny energi. Ny vilja. Glädje.
Men som det ser ut nu så verkar hon snarare se Circus tour som den sista föreställningen i hennes karriär, än som någon slags comeback.

Lång text det blev. Men jag behövde skriva. Och det blev tre väldigt olika partier. Som är hemska i sig. Och jag kan inte säga att den ena är värre än den andra. För det går aldrig att jämföra enligt mig. Men det är många som till exempel säger "men om du skulle få välja mellan att vara en fattig människa i Moldavien, eller vara Britney, vad skulle du då välja?"  Och enligt mig går det inte resonera så. För skulle inte jag få vara ledsen om jag har blivit dumpad av min pojkvän sedan 4 år tillbaka, bara för att min klasskompis mamma har dött? Eller skulle inte jag kunna få vara ledsen över att inte ha kommit in på den linje jag valde till gymnasiet, bara för att min kompis inte ens klarade att gå ut högstadiet? Nej just det. Man kan aldrig jämföra. Men om jag nu skulle behöva svara på just den frågan. Om att antingen få vara en fattig människa i Moldavien, eller Britney Spears. Så ja...
För de flesta är svaret uppenbart. Britney såklart. Men om man tänker efter, är det verkligen så självklart?
Om man är fattig kanske man ändå har kvar sin mänsklighet. Sin närhet till vänner och familj. Man vet vilka man kan lita på. Man kan gå ut på gatan och bara gå. Man har sin frihet.  Men vad har Britney? Sin mänsklighet? Knappast. Närhet till vänner och familj? Hennes enda vän är hennes manager, och pappan är snarare mer som en extra manager än en pappa. Kan hon lita på folk? Om jag får gissa är det nog rätt många i hennes närhet som utnyttjar sig av hennes kändiskap. Kan hon ut och gå på gatan fritt? Har hon sin frihet? Nej.
Så vad har då lilla Britney? Tja.. Pengar, pengar och.. pengar? 



spatziba

Jag är glad idag för när jag vaknade så berättade mamma att vi hade fått den fina stugan som ligger utanför Göteborg som har pool och jätte fin inredning. Vi åker på söndag och stannar i en vecka och det ska bli så skönt att bara få komma iväg. Men först ska jag hinna umgås lite med mina vänner och på fredag är det ju Helsingborgsfestivalen där Miss Li, Salem Al Fakir och Darin ska spela! SHAKA då bruttor! Nu ska jag äta frukost.







det svarta




I could say.

Helst av allt vill jag sitta i en bil och bara åka långt långt härifrån du vet så långt så att bilen måste tankas flera gånger om du vet in på natten så man ser stjärnorna lysa upp vägen vi kör på och helst av allt vill jag sitta i en bil med dig för du är fin och du får min mage att kittla för du är fin och jag gillar det du vet när det känns bra du vet bara du och jag och du vet helst av allt vill jag ge dig en kyss för att se om det där pirriga dyker upp för du vet när man känner det så är man förtjust och du vet att det trodde jag inte att jag kunde bli igen men du vet att du har fått mig att tänka om lite och helst av allt vill jag lyssna på Lily Allen tyst på radion för hon gör mig glad och lugn och du vet att båda gillar hennes musik och jag vill att båda ska vilja lyssna för du vet jag vill inte att vi ska bråka för du vet det är ju vår natt och helst av allt vill jag sitta i en bil med dig och bara åka och åka du vet åka långt in på natten och se stjärnorna lysa upp vägen vi kör på du vet vägen hem du vet jag känner mig hemma här nu i min bil med dig.


Ctrl Alt Dance

Hemma från Ctrl nu. Det har varit två roliga och galna kvällar/nätter. Iförrgår natt åkte vi dock hem nån gång efter 2. Igår natt vaknade jag upp i tältet tillsammans med Lina och Pontus av att hela tältet läckt igenom. Min sovsäck var dyngsur. Min kudde var dyngsur, jag var dyngsur. Det regnade så jäkla mycket. Har inte varit med om något liknande. Som om inte det räckte så åskade det också väldigt mycket. Lina vaknade som tur var samtidigt som mig klockan 4 imorse, så satt vi där i en timme typ och skrattade ihjäl oss nästan. Gud ja. Roligt men jobbigt. Nu ska jag söööva.

Jag & Lina hade kul i tältet första kvällen.






straoet, hahaha





bajamajorna hade inget tak och var gjorda av play-wood! :))



dansa gjorde vi




Lina klockan 05:00 i det blööda tältet imorse. hahah



ctrl alt dance

Okej då är det dags för sommarens andra festival. Något mindre än Siesta kanske, men ska ändå bli kul. Det är mysigt med mindre festivaler, helst när man känner så många.  Är hemma på lördag, söndag ELLER måndag. Vet inte riktigt när. Får se. Nu ska jag gå och duscha!


stockholm

Här kommer lite bilder från min vistelse i Stockolm.

På tåget upp. Resan tog 5 timmar. Jag betalade 60 kronor för en resa som egentligen borde kostat 600.



Britney-dagen var egentligen en enda stor dröm känns det som. Men först var jag och Bella ute på stan, och jag shoppade loss i Stockholms alla vintage butiker!



Stockholm är ändå rätt fint.






Bella!



INNAN Britney



Globen!



Jag är inte det enda Britney-fanet i alla fall.



Enda bilden jag har inne från Globen! Har massor av videoklipp, men de sparar jag till senare tillfälle.
Fick tyvärr inte ta med systemkameran in i Globen så ja, det blev inga super bilder precis!




Dagen efter Britney chillade vi i Stockholm city! Rätt cool bild! Kolla fågeln som dyker liksom!






Tåget hem, som egentligen skulle ta 3 timmar och 20 min, tog istället 4 timmar och 30 min! SJ <3
X2000 som ska vara Sveriges snabbtåg lever verkligen upp till sitt namn.. .






AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH

BRITNEY VAR BÄST!!!!!!!!!!!!
åhåhåhåhhhhhhhhhhhh alltså gud jag kommer aldrig glömma när hon kom ner från taket. Har aldrig känt så mycket på samma gång.  BÄSTA JÄVLA FITT KVÄLLEN I MITT LIIIIIIIIIIIIIV!!!!!!!!!!!!!!! STACKARs alla er som missade detta!!!

min kamera suger men ändåååååååå!!!!!! jag såg mycket mycket mer än vad som syns på klippet, och STÄMNINGEN inne i globen går aldrig att förklara. man måste vara där för att fatta trycket! Britney är BTW brunett nu så hon syns inte lika mycket så ni vet!!
Till de sista 3 låtarna stod alla, och jag menar ALLA i hela globen och dansade! Hhaahha kul för dom som hade köpt ståplatser. Shit gud. Ja..Det är jag som skriker lite då och då... ENJOY.



stockholm

Om en och en halv timme befinner jag mig på intercity tåget som ska ta mig till Stockholm. Resan tar nästan 5 timmar. Hade jag rest med X2000 istället hade det gått på lite över 3. Så jag kan ju säga att jag ångrar lite att jag valde intercity. Men samtidigt så fick jag den biljetten för 60 kronor. X2000-biljetten skulle kostat uppemot 600. Så ja, jag sparar ju en del. Frågan är bara vad jag ska göra på tåget så länge, när jag dessutom inte har en safe plats. Jag kommer förmodligen få flytta runder flera gånger, om jag inte lyckas hitta en plats som är ledig hela resan. Om jag gör det så lär det ändå bli drygt. Har i alla fall planerat att ladda mp3:n med Brittan. Det får ta minst en timme. Sedan ska jag fika. Minst en halvtimme. Kolla ut genom fönstret i 1 timme, och sen är det alltid kul att kolla på folket på tåget. Så ja. Det blir nog bra. 21:35 rullar jag in i Stockholm och där möter Bella mig. Nu är det bara en dag kvar till Britney och jag tror jag avlider mer eller mindre. Vi hörs.

Bara så ni vet så är jag skit brun höhöhöhöehe.




ze

Hur kan du vara så säker på ditt svar?
Hur kan du vara så iskall, ren och klar?
Det finns platser i Vintergatan kvar.
Som du och jag aldrig får se


:@

Hoppas Carolina forstätter sin blogg trots alla hot osv.!
Hon tror på sig själv. Till hundra procent. Och det är väl något alla borde se upp till!!!


-

if u seek amy.

















doesen't make any sense, does it?

just a little story if you can call it so, but I don't give.

Just a second more then I will be gone forever and you can bring your joy into the world you live in but don't forget to tell them all about me so that they won't hate me when I come back and while you do that tell them I love them and the world and that I will never doubt in love again because then I will only regret myself and you will call me stupid things and I will saile away once again and never come back and that would probably not be a good idea since it's cold outside and the wind is kind of strong so I say this one more time you'd better listen because I will never return to this page again and for the last time I love you forever but not until the end of time because I have a little secret and you can never figure it out.






michael jackson

orkar inte blogga just nu. kommer väl tillbaka om några dagar eller så.

the king of pop. gonna miss you.




walking

Okej, kvällen var tråkig. Den började bra med fika på fenix med de bästa. Men sedan var många tvugna att dra hem och jag och felle lämnades åt Rix fm festival som för övrigt var det mest pinsamma jag varit med om. Hur kan folk seriöst tycka om sånt skit!? Nu är jag i alla fall hemma med världens huvudvärk och halsont.  INTE OKEJ. Men det var skoj att träffa Felle i alla fall. Och ninis! Nu ska jag äta kyckling.


!

Åh om exakt en vecka är det Britney. Är så exalterad! Min absolut största konsert dröm.
Idag gick jag upp klockan halv 7. Åkte in till stan vid 8 för att spänna tandställningen. Kändes rätt så onödigt och jag hatar min tandspecialist. Seg och trög. Nåväl. Idag är i alla fall första dagen på flera veckor som jag har varit uppe före 12, så dagen har känts väldigt lång. Ikväll ska jag dock in till stan och träffe Felle, frickan förhoppningsvis Nina och company. Det ser jag fram emot. Vi ska fika och njuta av Kristianstadsdagarnas atmosfär. Drar även förbi stora torg och kollar in Rix FM festival. EMD spelar ju!!!!

Bild från världens tråkigaste valborg.


I feel the adrenaline moving through my veins.

Idag har varit den tröttaste dagen på väldigt länge. Kanske inte så konstigt. Sov ju bara ett par timmar på morgonen igår efter Köpenhamn. Sedan var det planerat att bara ha en lugn kväll hemma hos Hannah. Men nej! Jag Hannah och Lina satt och garvade till klockan två på natten. Så jag var inte i säng förän närmare 3. Idag har jag bara sovit. Seriöst. Sovit. Jag som skulle på jobb intervju i Malmö och allt! Men jag orkade verkligen inte gå upp klockan halv åtta imorse och ta mig hela vägen till Malmö idag igen. Men äh. Det fixar sig nog. Imorgon blir det i alla fall Rix fm festival på Kristianstadsdagarna haha.
Och om en vecka åker jag till Stockholm!





Köpenhamn

Det var så underbart bra i Köpenhamn. Bättre kväll får man leta efter. Foxy var stängt och vi trodde kvällen var körd. Tvärtemot. Vi gick först till Cancan bar och drack, sedan gick vi vidare mot "Be Proud" som tydligen skulle vara den bästa gay klubben i stan. Och de må jag säga att det stämde väldigt bra! BRITNEY på högsta volym och vi dansade hela natten. När vi gick därifrån klockan 5 på morgonen så var vi så jääävla varma så vi visste inte vart vi skulle ta vägen. Men en underbar natt var det i alla fall.  Här kommer lite bilder. Har dock inga bilder inne från klubben eftersom jag inte kan gå runt med min feta digitalkamera i fickan.


På väg till Köpenhamn. Öresuuundsbron.




jag och josefine var räääättt så nervösa på tåget eftersom vi hade barn biljetter, fast det bara gäller till 16 år i DK.

två sköna snubbar som välkomnade oss in i den danska huvudstaden.



Cancan bar.








Efter klubben klockan 5 på morgonen.Vi var trötta, svettiga och väntade på tåget tillbaka till Malmoe




Josefine var ganska trött.



Det var jag med.



takket så meget for en dejlig aften piger!


s

Är trött osv. Har spenderat dagen hos Hannah i hennes pool, med Lina och Josefine! GOA GRAJOR DÄ!
Och jag kanske ska få jobb i Malmö som telefonförsäljare. Hehe. MONEY money.
jajajajaj köpenhamn imorgon då.


sömn

Jaaaa men jag somnade ju inte så sent igår ändå. Pappa gick upp strax efter förra inlägget, så jag höll honom sällskap ett tag. Sedan stack han till jobbet och jag gick ut och tog en cigg. När jag kom hem vaknade mamma och fick panik för hon trodde att jag inte hade gått och lagt mig än. Men det hade jag. Bara det att jag hade gått upp ur sängen igen eftersom det inte ger mig speciellt mycket att bara ligga där och glo i taket medans solen bländar sönder fejset på mig.
Nåväl, somnade runt 6. GÖTT DET.

Idag träffade jag kattis för första gången på länge! Det var mysigt och vi bakade en fin kladdkaka. Vid 6 tog jag bussen mot stan, och så tog jag, fricky och maja en kvälls latte på bagels. SEDAAAAAAN gled vi runder i stan i bilen för frickis har tagit körkort! WOHO! Och sedan bjöd hon mig på glass och så åkte jag hem. Ikväll är jag desto tröttare. Ska faktiskt gå och lägga mig nu.

Imorgon blir det schtek hos Hannah!

Sorry, men hon är så snygg. och bra. http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2202791


03.44

Jaha! Nu är klockan 03.44 och jag sover inte. Det har redan ljusnat och jag har inga persienner. Kul. Och jag är verkligen inte det minsta trött. Så, ja. Jag får väl underhålla mig med TV:n eller något liknande, nu när det är så bra program som till exempel Xena krigarprinsessan & Mac Gyver!!!


Vi mysfikade på farmors balkong innan idag med kaffe, bullar och kakor.




och såhär ljust har det hunnit bli. ljusare till och med. hur ska jag kunna sova nu liksom...


nattliga bravader.

Jag har nyss funderat lite och jag har kommit fram till ett och annat må jag säga. Fast jag är rätt trött dock och jag orkar faktiskt inte skriva allt här, även om man kanske tror det.

Dreads är rätt överskattat. I alla fall bland mina vänner. Jag menar, hallå. Vem vill ha hår som ser ut som bajs? Dessutom luktar det illa och är svårtvättat. Varför utsätta sig för detta?
Och killar.. Ja de är svin. Detta har jag i och för sig vetat om ganska länge. Men ikväll blev det ännu mera obvious. Vet inte vad det är som fått mig så absurt beroende av att ständigt ha någon vid min sida, men nu är det slut på det. Om jag vill knulla så kan jag göra det när som helst. Men jag avstår helst. Sköter det mesta själv, och det funkar riktigt bra!
En annan sak är det här med festivaler. Sjukt överskattat egentligen, nu när jag tänker efter. Liksom. Nej. Så retro.

Så, nu har jag lättat på mitt hjärta litegranna.
Nu kan jag sova gott, och förhoppningsvis så drömmer jag inga jobbiga drömmar som jag drömde inatt. Drömde bland annat att jag skulle äta keso lite sådär på morgonkvisten. Men när jag tog första tuggan så var det helt plötsligt chili sås. TASKIGT! :/

Sööt. Blir kåt. nästan.
Ska kanske satsa på kvinnor..





RSS 2.0